Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
2008
|
35
|
2
|
Tytuł artykułu
Wplyw podawania CLA w roznych okresach tuczu swin na wskazniki jakosci tusz i miesa
Autorzy
Barowicz T.
,
Migdal W.
,
Pietras M.
,
Pieszka M.
,
Nowicki J.
Warianty tytułu
EN
Effect of CLA administration in different periods of fattening on carcass and meat quality parameters
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
trzoda chlewna
tuczniki
tucz
dodatki paszowe
sprzezony kwas linolowy
olej CLA
efektywnosc zywienia
masa ciala
tempo wzrostu
zuzycie paszy
tusze wieprzowe
mieso wieprzowe
sklad chemiczny
wlasciwosci fizykochemiczne
wlasciwosci technologiczne
miesnosc
grubosc sloniny
wartosc odzywcza
zawartosc cholesterolu
sklad kwasow tluszczowych
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
Rocznik
2008
Tom
35
Numer
2
Opis fizyczny
s.137-146,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Barowicz T.
Instytut Zootechniki - Panstwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k.Krakowa
autor
Migdal W.
autor
Pietras M.
autor
Pieszka M.
autor
Nowicki J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-90e0fdeb-a135-4535-9b14-eb1fccdc37b4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.