Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Wszechświat
2000
|
101
|
10-12
|
Tytuł artykułu
Wlasciwosci technologiczne i zywieniowe preparatow bialkowych w przetworstwie miesnym
Autorzy
Rywotycki R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory miesne
technologia zywnosci
przydatnosc technologiczna
dodatki do zywnosci
preparaty bialkowe
przetworstwo miesa
wartosc odzywcza
wedliny
Wydawca
-
Czasopismo
Wszechświat
Rocznik
2000
Tom
101
Numer
10-12
Opis fizyczny
s.238-244,tab.
Twórcy
autor
Rywotycki R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-90d310fe-2253-4c13-a2ed-e87ba707a8e6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.