Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
1997
|
34
|
Tytuł artykułu
Wplyw czasu przechowywania na zmiany cech fizyko-chemicznych serow solankowych typu feta z mleka owczego
Autorzy
Dankow R.
,
Matylla P.
,
Wojtowski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
czas przechowywania
przechowywanie
uzytkowanie mleczne
ser feta
sery owcze
mleko owcze
wlasciwosci fizykochemiczne
przetworstwo mleka
owce
zmiany wlasciwosci
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
Rocznik
1997
Tom
34
Opis fizyczny
s.63-68,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Dankow R.
Akademia Rolnicza, Poznan
autor
Matylla P.
autor
Wojtowski J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-90b274dc-dc3a-4f9c-8bee-329aac20163e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.