Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences. Supplement
2004
|
02
|
Tytuł artykułu
Durability of tvorogs produced with modified technology and packed with different methods
Autorzy
Ziolkowski T.
,
Panfil-Kuncewicz H.
,
Staniewska K.
,
Szpendowski J.
Warianty tytułu
PL
Trwalosc serow twarogowych wyprodukowanych wedlug zmodyfikowanej technologii i pakowanych roznymi metodami
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
durability
curd cheese
production technology
modified technology
package
different method
vacuum packing
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences. Supplement
Rocznik
2004
Tom
02
Opis fizyczny
p.163-170,fig.,ref.
Twórcy
autor
Ziolkowski T.
University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland
autor
Panfil-Kuncewicz H.
autor
Staniewska K.
autor
Szpendowski J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-902ab9c9-44a2-449a-8031-8e7f29e980b8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.