Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2007
|
11
|
11
|
Tytuł artykułu
Kontrola jakosci
Autorzy
Mielcarz M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wykrywanie zafalszowan
deklaracje producentow
wyroby cukiernicze
normy jakosciowe
pieczywo
cechy organoleptyczne
wlasciwosci fizykochemiczne
wartosc odzywcza
jakosc
zafalszowania zywnosci
kontrola jakosci
produkty spozywcze
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2007
Tom
11
Numer
11
Opis fizyczny
s.68,70
Twórcy
autor
Mielcarz M.
Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-90023725-f3b6-4a16-8574-481132617d33
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.