Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
2006
|
239
|
Tytuł artykułu
Wplyw otrab owsianych na jakosc ciasta i pieczywa pszennego
Autorzy
Kawka A.
,
Kroll T.
Warianty tytułu
EN
Effects of oat bran on wheat dough and bread quality
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
pieczywo pszenne
pieczywo pszenno-owsiane
otreby owsiane
ciasto
wlasciwosci fizyczne
jakosc
cechy jakosciowe
konferencje
Krynica konferencja
EN
wheat bread
wheat-oat bread
oat bran
dough
physical property
quality
quality trait
conference
Krynica conference
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
Rocznik
2006
Numer
239
Opis fizyczny
s.237-245,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kawka A.
Akademia Rolnicza, Poznan
autor
Kroll T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-8fb68f62-7566-43a3-9b65-96774d67c8e9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.