Warianty tytułu
Języki publikacji
Abstrakty
W artykule przedstawiono badania zależności podstawowych cech jakościowych drożdży piekarskich a cytoryzą i dodatkiem skrobi.
The research on the relation of the basic quality characteristic of the bakery yeast to cytorise and the addition of starch.
Wydawca
Czasopismo
Rocznik
Tom
Numer
Opis fizyczny
s.24-25,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
- Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, 02-766 Warszawa, ul.Nowoursynowska 166
autor
autor
Bibliografia
- [1] Haberowa H., Sobczak E., Piętka A.: Przem. Ferm. i Owoc.-Warzyw. 1989, 6, 7.
- [2] Łabędziński St.: Przem. Ferm. i Roi., 1969, 11, 9.
- [3] Polska Norma: Drożdże piekarskie prasowane PN-72/A-79002.
- [4] Polska Norma: Metody badań drożdży. PN-73/A-79005.
- [5] Sobczak E.: Przem. Ferm. i Owoc.-Warzyw., 1990, 11-12, 14.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-8f249e1b-508c-421e-a973-13fb53cf28a9