Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2004
|
58
|
04
|
Tytuł artykułu
Dania z rodowodem
Autorzy
Pokorska B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
kucharze
babka Savarin
przepisy kulinarne
historia
potrawy narodowe
sztuka kulinarna
kuchnia francuska
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2004
Tom
58
Numer
04
Opis fizyczny
s.20-21,fot.
Twórcy
autor
Pokorska B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-8ed35005-fbca-4488-9f77-6e602dc74468
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.