Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
1998
|
05
|
2
|
Tytuł artykułu
Badanie preferencji zywnosci wygodnej w srodowisku mlodziezy akademickiej
Autorzy
Babicz-Zielinska E
,
Przybylowski P.
,
Wilczynska A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
desery
studenci
koncentraty spozywcze
zywnosc
platki sniadaniowe
preferencje konsumentow
sosy
zywnosc wygodna
zupy
badania ankietowe
mlodziez
zywienie czlowieka
EN
dessert
student
food concentrate
food
breakfast cereal
consumer preference
sauce
convenience food
soup
survey
youth
human nutrition
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
Rocznik
1998
Tom
05
Numer
2
Opis fizyczny
s.55-60,wykr.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Babicz-Zielinska E
Wyzsza Szkola Morska, ul.Morska 81-87, 81-225 Gdynia
autor
Przybylowski P.
autor
Wilczynska A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-8ec19634-a3a5-4ce7-92c3-1a96167696fd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.