Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Fragmenta Agronomica
2008
|
25
|
1
|
Tytuł artykułu
Wplyw czasu slodowania ziarna wybranych odmian jeczmienia browarnego na wydajnosc ekstraktu
Autorzy
Blazewicz J.
,
Liszewski M.
,
Zembold A.
Warianty tytułu
EN
The effect of malting time of selected cultivars of brewing barley grain on extract productivity
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
slodowanie
slod
ekstraktywnosc slodu
wydajnosc ekstraktu
ziarno
odmiany roslin
jeczmien browarny
Wydawca
-
Czasopismo
Fragmenta Agronomica
Rocznik
2008
Tom
25
Numer
1
Opis fizyczny
s.9-17,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Blazewicz J.
Uniwersytet Przyrodniczy we Wroclawiu, ul.Norwida 25/27 Wroclaw
autor
Liszewski M.
autor
Zembold A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-8c3f9a30-9c9d-483a-a103-c62a5e3b5605
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.