Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Technologia Żywności
1994
|
7
|
Tytuł artykułu
Sklad chemiczny i wlasciwosci technologiczne maki pszenzytniej w zaleznosci od wyciagu
Autorzy
Kunowski P.
,
Gil Z.
,
Synowiec J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
sklad chemiczny
bialko
wartosc wypiekowa
zboza
popiol
skrobia
pszenzyto
wartosc technologiczna
gluten mokry
maka pszenzytnia
przetworstwo zbozowe
oznaczanie
pentozany
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Technologia Żywności
Rocznik
1994
Numer
7
Opis fizyczny
s.59-67,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kunowski P.
Akademia Rolnicza, Wroclaw
autor
Gil Z.
autor
Synowiec J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-8c069e0b-5459-4357-a80c-d6e1db5f915b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.