Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1998
|
50
|
04
|
Tytuł artykułu
Dodatki funkcjonalne w przetworstwie miesa. Czesc I
Autorzy
Duda Z.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
dodatki funkcjonalne
bialko
dodatki do zywnosci
przetworstwo miesa
przemysl miesny
utrwalanie zywnosci
hydrokoloidy
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1998
Tom
50
Numer
04
Opis fizyczny
s.32-34,36-37,tab.
Twórcy
autor
Duda Z.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-8bbed6ec-92f4-4922-86bf-12e5c11dfb2f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.