Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1999
|
51A
|
02
|
Tytuł artykułu
Dobra wieprzowina nie jest zla. Cz.II
Autorzy
Pospiech E.
,
Flaczyk E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
kuchnia polska
tluszcze zwierzece
wady miesa
sklad chemiczny
ocena jakosci
wodochlonnosc
mieso wieprzowe
barwa
kruchosc miesa
miesnosc
denaturacja bialka
obrobka termiczna
spozycie zywnosci
wartosc odzywcza
wartosc energetyczna
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1999
Tom
51A
Numer
02
Opis fizyczny
s.10-12,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pospiech E.
Akademia Rolnicza, 60-637 Poznan, ul.Wojska Polskiego 28
autor
Flaczyk E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-8b6cb26f-fc1b-4a22-bf54-49de7c87e34d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.