Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
1997
|
34
|
Tytuł artykułu
Sensoric texture profile analysis, applied in evaluation of model finely comminuted meat products, differing in salt content and type of complementary proteins
Autorzy
Makala H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
PL
tekstura zywnosci
sprezystosc
ciastowatosc
pastowatosc
gabczastosc
wodnistosc
farsze drobnorozdrobnione
zawartosc soli
przetwory miesne
gumiastosc
analiza sensoryczna
suchosc
maczystosc
bialka komplementarne
rozkruszalnosc
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
1997
Tom
34
Opis fizyczny
s.79-98,tab.,rys.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Makala H.
Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, ul.Jubilerska 4, 04-190 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-8af9d5de-50c4-42d3-87dc-105200b4555d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.