Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Technologia Żywności
1995
|
19
|
1
|
Tytuł artykułu
Strata suchej substancji i zuzycie energii w procesie blanszowania na przykladzie marchwi
Autorzy
Domagala A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
DE
Słowa kluczowe
PL
straty
zuzycie energii
zywnosc
marchew
sucha masa
blanszowanie
warzywa
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Technologia Żywności
Rocznik
1995
Tom
19
Numer
1
Opis fizyczny
s.67-74,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Domagala A.
Akademia Rolnicza, Poznan
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-8ae8b4ef-e94f-4308-8b8d-3e85816cc5b4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.