Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
2004
|
59
|
Tytuł artykułu
Proba okreslenia wplywu skladu substancji goryczkowych w piwie na jakosc jego goryczki
Autorzy
Baranowski K.
,
Baca E.
,
Salamon A.
,
Michalowska D.
Warianty tytułu
EN
The influence of contents of most important hop substances in beer of the quality of bitter taste
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
spektrofotometria
chromatografia cieczowa
sklad ilosciowy
sklad jakosciowy
substancje goryczkowe
poziom goryczki piwa
ocena sensoryczna
oznaczanie
goryczka piwa
piwo
browarnictwo
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
Rocznik
2004
Tom
59
Opis fizyczny
s.34-47,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Baranowski K.
Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego, Warszawa
autor
Baca E.
autor
Salamon A.
autor
Michalowska D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-8a77b2a5-e228-49c4-8e5d-6b5292b5172f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.