Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2004
|
06
|
Tytuł artykułu
Analiza czy ocena? Organoleptyczna czy sensoryczna?
Autorzy
Borowski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
ruch
przetwory mleczne
wech
receptory zapachowe
wzrok
kubki smakowe
percepcja
receptory smakowe
wrazliwosc sensoryczna
smakowitosc
dotyk
analiza zywnosci
narzady zmyslow
receptory mechaniczne
analiza sensoryczna
mleko
metody analizy
dzwiek
czlowiek
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2004
Numer
06
Opis fizyczny
s.4-10,fot.,rys.
Twórcy
autor
Borowski J.
Uniwersytet Warminsko-Mazurski, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-8a4ddd02-a751-4786-a7e5-f88a6f788cbc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.