Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
1999
|
36
|
Tytuł artykułu
Wartosc rzezna i jakosc miesa buhajkow ubijanych po roznym czasie przetrzymywania w magazynie zywca przed ubojem
Autorzy
Wajda S.
,
Daszkiewicz T.
,
Smiecinska K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
uboj zwierzat
mieso wolowe
zywiec rzezny
wartosc rzezna
stresy
magazyny
obrot przedubojowy
jakosc
buhajki
wydajnosc rzezna
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
1999
Tom
36
Opis fizyczny
s.53-59,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wajda S.
Uniwersytet Warminsko-Mazurski, Oczapowskiego 4, 10-957 Olsztyn
autor
Daszkiewicz T.
autor
Smiecinska K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-89876b7b-2f57-4412-baca-7286489b9522
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.