Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
2005
|
42-43
|
Tytuł artykułu
Rola wybranych preparatow blonnika w ksztaltowaniu wyroznikow tekstury produktu drobno rozdrobnionego
Autorzy
Makala H.
,
Olkiewicz M.
Warianty tytułu
EN
Role of the chosen dietary fibre preparation in shaping of texture of fine comminuted product
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
tekstura zywnosci
blonnik pokarmowy
przetwory miesne
dodatki do zywnosci
poziom tluszczu
analiza sensoryczna
preparaty blonnikowe
farsze drobnorozdrobnione
technologia produkcji
wiazanie wody
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2005
Tom
42-43
Opis fizyczny
s.229-240,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Makala H.
Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, ul.Jubilerska 4, 04-190 Warszawa
autor
Olkiewicz M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-8894df80-8a5a-4147-bd1c-7c4442a35332
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.