Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2000
|
52
|
07
|
Tytuł artykułu
Spozycie miesa w Polsce w ujeciu historycznym
Autorzy
Zin M.
,
Znamirowska A.
,
Gil M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory miesne
tluszcze zwierzece
historia
podroby
dane statystyczne
spozycie zywnosci
Polska
przetwory rybne
ryby
mieso
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2000
Tom
52
Numer
07
Opis fizyczny
s.28-31,tab.,wykr.
Twórcy
autor
Zin M.
autor
Znamirowska A.
autor
Gil M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-87e3263f-67ae-445c-96b7-9262c434b359
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.