Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
2005
|
60
|
Tytuł artykułu
Wplyw odmiany jeczmienia i warunkow slodowania na zawartosc prekursorow siarczanu dimetylu w slodzie
Autorzy
Salamon A.
,
Baca E.
Warianty tytułu
EN
Influence of the barley variety and malting process conditions on dimetyl sulphide precursors content in malt
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
prekursor
jeczmien Barke
siarczek dwumetylu
slod jeczmienny
badania fizykochemiczne
jeczmien Prestige
odmiany roslin
jeczmien browarny
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
Rocznik
2005
Tom
60
Opis fizyczny
s.52-65,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Salamon A.
Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego, Warszawa
autor
Baca E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-87ab824e-0c38-4065-b5fb-4c5fa5b22111
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.