Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1996
|
10
|
Tytuł artykułu
Czy mleko pasteryzowane moze byc przyczyna zatruc pokarmowych powodowanych przez Bacillus cereus?
Autorzy
Molska I.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mleko spozywcze
przechowywanie
Bacillus cereus
enterotoksyny
cechy organoleptyczne
mleko pasteryzowane
zatrucia pokarmowe
cytotoksyny
bakterie
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1996
Numer
10
Opis fizyczny
s.305-307,bibliogr.
Twórcy
autor
Molska I.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-867a739f-9ad3-48a1-b58a-66b691a42a4f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.