Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
2004
|
06
|
Tytuł artykułu
Jakosc produktow z miesa strusia
Autorzy
Batura J.
,
Lendzion K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory miesne
mieso kulinarne
sklad chemiczny
rozbior tuszy
mieso sciegniste
klasyfikacja
mieso drobne
wartosc odzywcza
jakosc
mieso strusie
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2004
Numer
06
Opis fizyczny
s.38-41,tab.,fot.
Twórcy
autor
Batura J.
Uniwersytet Warminsko-Mazurski, Olsztyn
autor
Lendzion K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-85912a55-f005-4362-83fb-e0a364664363
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.