PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1999 | 53 | 04 |

Tytuł artykułu

Kandyzowanie owocow i warzyw

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

53

Numer

04

Opis fizyczny

s.19-20,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Wydział Technologii Żywności, Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 166, 02-766 Warszawa

Bibliografia

  • [1] Gerlicz K.: 1968. Owoce kandyzowane. WPLiS. Warszawa,
  • [2] Jarczyk A., Berdowski J.B.: 1999. Przetwórstwo owoców i warzyw. WSiP, cz. 2, Warszawa (w druku),
  • [3] Pijanowski E., Mrożewski S., Horubała A., Jarczyk A.: 1973. Technologia produktów owocowych i warzywnych. T. 1, PWRiL, Warszawa,
  • [4] Pijanowski E., Mrożewski S., Jarczyk A., Drzazga B.: 1976. Technologia produktów owocowych i warzywnych. T. 2, PWRiL, Warszawa.

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-84c9980b-79ac-4393-a4f6-64695dd3023e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.