Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
2007
|
62
|
Tytuł artykułu
Polifenole o wlasciwosciach przeciwutleniajacych i prozdrowotnych w odmianach chmielu oraz w granulatach i ekstraktach chmielowych stosowanych do produkcji piwa w Polsce
Autorzy
Baranowski K.
Warianty tytułu
EN
Polyphenols with antioxidant and positive to health effects in some hop varieties and hop granulates and extracts used for production of Polish beer
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
wlasciwosci przeciwutleniajace
produkcja piwa
wlasciwosci prozdrowotne
granulaty chmielarskie
chmiel
Polska
polifenole
ekstrakty chmielowe
piwo
browarnictwo
odmiany roslin
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
Rocznik
2007
Tom
62
Opis fizyczny
s.110-127,rys.,tab.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Baranowski K.
Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-846f6862-4913-4a04-b189-1f0e0991b4ff
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.