Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2006
|
12
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka mikroflory kefiru
Autorzy
Molska I.
,
Nitkiewicz E.
,
Wyrobek I.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
kefir
analiza zywnosci
przetwory mleczne
ziarna kefirowe
mleczarstwo
sklad jakosciowy
przetworstwo mleka
napoje mleczne
napoje fermentowane
technologia produkcji
jakosc mikrobiologiczna
mikroflora
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2006
Numer
12
Opis fizyczny
s.4-6,tab.,fot.
Twórcy
autor
Molska I.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Nitkiewicz E.
autor
Wyrobek I.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-84362700-d844-43fe-8b7e-d263f1979189
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.