Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
2003
|
68
|
4
|
Tytuł artykułu
Ocena jakosci miesa kurczat brojlerow roznych grup genetycznych
Autorzy
Janocha A.
,
Osek M.
,
Klocek B.
,
Wasilowski Z.
,
Turyk Z.
Warianty tytułu
EN
The estimation of meat quality of broilers of various genetic groups
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
drob
kury
brojlery kurze
genotyp
kury Redbro
kury Ross 308
kury Hybro G
kury Hubbard
mieso drobiowe
jakosc
miesnie piersiowe
miesnie nog
sklad chemiczny
zawartosc suchej masy
zawartosc bialka
zawartosc tluszczu
zawartosc kwasow tluszczowych
sklad kwasow tluszczowych
obrobka termiczna
ocena sensoryczna
walory smakowe
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
Rocznik
2003
Tom
68
Numer
4
Opis fizyczny
s.141-148,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Janocha A.
Akademia Podlaska w Siedlcach, ul.B.Prusa 14, 08-110 Siedlce
autor
Osek M.
autor
Klocek B.
autor
Wasilowski Z.
autor
Turyk Z.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-83d286d8-e083-4c7c-91fb-66d4e9e238c5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.