Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
2006
|
44
|
1
|
Tytuł artykułu
Wplyw dodatku krioprotektantow na stabilnosc bialek mrozonego miesa wieprzowego
Autorzy
Dziomdziora M.
,
Krala L.
Warianty tytułu
EN
Influence of the cryoprotectants addition on stability of frozen pork proteins
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
bialka miesa
krioprotektanty
mieso mrozone
stabilnosc
mieso wieprzowe
krioprotekcja
bialko rozpuszczalne
hydrokoloidy
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2006
Tom
44
Numer
1
Opis fizyczny
s.103-112,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Dziomdziora M.
Instytut Chemicznej Technologii Zywnosci, ul.Stefanowskiego 4/10, 90-924 Lodz
autor
Krala L.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-837b642b-ca64-4a5c-8842-465356b2a68b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.