PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2006 | 44 | 1 |

Tytuł artykułu

Wplyw dodatku krioprotektantow na stabilnosc bialek mrozonego miesa wieprzowego

Warianty tytułu

EN
Influence of the cryoprotectants addition on stability of frozen pork proteins

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

44

Numer

1

Opis fizyczny

s.103-112,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Instytut Chemicznej Technologii Zywnosci, ul.Stefanowskiego 4/10, 90-924 Lodz
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-837b642b-ca64-4a5c-8842-465356b2a68b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.