Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1997
|
03
|
Tytuł artykułu
Technologia i charakterystyka nowego rodzaju sera typu Caciottina
Autorzy
Smietana Z.
,
Swigon J.
,
Szpendowski J.
,
Rybka J.
,
Derengiewicz W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
trwalosc przechowalnicza
walory smakowe
sery
mleko owcze
ser Caciottina
mleczarstwo
mleko krowie
dojrzewanie serow
sery wloskie
technologia produkcji
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1997
Numer
03
Opis fizyczny
s.84-85,tab.
Twórcy
autor
Smietana Z.
Akademia Rolniczo-Techniczna, 10-957 Olsztyn-Kortowo, bl.21
autor
Swigon J.
autor
Szpendowski J.
autor
Rybka J.
autor
Derengiewicz W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-83447707-d1b7-45ec-ba2d-2a8a9b6371d1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.