Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
2001
|
55
|
04
|
Tytuł artykułu
Potrzeby i problemy wdrazania HACCP w przemysle owocowo-warzywnym
Autorzy
Owczarek L
,
Osinska M.
,
Palacha B.
,
Tomala D.
Warianty tytułu
EN
Needs and difficulties in implementation of HACCP system in fruit and vegetable processing industry
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
system HACCP
zapewnienie jakosci
systemy jakosci
wdrozenia do praktyki
przemysl owocowo-warzywny
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2001
Tom
55
Numer
04
Opis fizyczny
s.22,26,bibliogr.
Twórcy
autor
Owczarek L
Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego, ul.Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa
autor
Osinska M.
autor
Palacha B.
autor
Tomala D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-829b5440-5321-46bb-bca7-726ea8f03f12
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.