Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
1998
|
07
|
2 Suppl.
|
Tytuł artykułu
Effect of pectins on the microstructure and quality of typical Spanish fresh cheese: Burgos cheese
Autorzy
Hernando I.
,
Perez-Munuera I.
,
Lluch M.A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
microstructure
pectin
quality
Burgos cheese
cheese
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1998
Tom
07
Numer
2 Suppl.
Opis fizyczny
p.154-159,fig.,ref.
Twórcy
autor
Hernando I.
Universidad Politecnica de Valencia, Apartado de Correos 22012, 46071, Valencia, Spain
autor
Perez-Munuera I.
autor
Lluch M.A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-816f46c3-57ba-4d06-878d-38bd5d3b6450
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.