Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
2002
|
57
|
Tytuł artykułu
Zastosowanie wyslodkow buraczanych do biosyntezy kwasu cytrynowego przez grzyby namnazane w podlozu stalym
Autorzy
Gasiorek E.
,
Lesniak W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
hodowla mikroorganizmow
kwas cytrynowy
grzyby
biosynteza
wyslodki buraczane
biotechnologia
Aspergillus niger
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
Rocznik
2002
Tom
57
Opis fizyczny
s.27-40,tab.,rys.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Gasiorek E.
Akademia Ekonomiczna, Wroclaw
autor
Lesniak W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-8049efa6-b62a-4941-8b74-d15de698a677
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.