Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
2000
|
7
|
Tytuł artykułu
Technika czystych przestrzeni
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zapewnienie jakosci
higiena pracy
krojenie
pomieszczenia produkcyjne
mieso
produkty spozywcze
przetwory miesne
trwalosc przechowalnicza
pracownicy
pakowanie prozniowe
kurz
zanieczyszczenia zywnosci
ochrona produktow
emisja zanieczyszczen
bakterie
wedliny
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2000
Numer
7
Opis fizyczny
s.32,34,tab.,rys.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-7fbc89b4-dbad-4d44-9e0c-34711ad16e19
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.