Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2005
|
53
|
03
|
Tytuł artykułu
Orkisz wraca do lask
Autorzy
Szczypski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wartosc technologiczna
wypieki probne
walory smakowe
surowce piekarskie
piekarstwo
pszenica orkisz
pieczywo
wypiek pieczywa
wartosc odzywcza
maka pszenna
wartosc dietetyczna
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2005
Tom
53
Numer
03
Opis fizyczny
s.14-15,fot.
Twórcy
autor
Szczypski J.
Firma Gdanskie Mlyny i Spichlerze Dr.Cordesmeyer
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-7e5f2a8b-be03-4a44-9fd2-59f6da7de991
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.