Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Powiadomienia systemowe
Sesja wygasła!
Sesja wygasła!
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
1996
|
28,Suppl.C
|
Tytuł artykułu
Aktywnosc enzymatyczna i przydatnosc technologiczna bakterii fermentacji propionowej
Autorzy
Kujawski M
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
technologia zywnosci
wartosc technologiczna
aktywnosc enzymatyczna
pozywki hodowlane
hodowla mikroorganizmow
bakterie
Propionibacterium
fermentacja propionowa
szczepionka bakterii fermentacji propionowej
jakosc
serwatka
wydajnosc
bialka serwatkowe
aktywnosc proteolityczna
dodatki do zywnosci
sery
kazeina
EN
food technology
technological value
enzyme activity
culture medium
microorganism culture
bacteria
Propionibacterium
propionic fermentation
bacterial strain
quality
whey
whey protein
proteolytic activity
food additive
cheese
casein
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
Rocznik
1996
Tom
28,Suppl.C
Opis fizyczny
s.1-69,fot.,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kujawski M
Akademia Rolniczo-Techniczna, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-7e14882a-7acf-4752-852b-5e1dd8edb8d6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.