Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
1996
|
2
|
Tytuł artykułu
Thermal starch transformations
Autorzy
Tomasik P
,
Ciesielski W.
,
Sikora M.
,
Sychowska B.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Termiczne przeksztalcenia skrobi
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
starch crosslinking
durability
oat starch
thermal treatment
rye starch
potato starch
amaranth starch
wheat starch
conference
starch
Krakow conference
tapioca starch
PL
sieciowanie skrobi
trwalosc
skrobia owsiana
obrobka termiczna
skrobia zytnia
skrobia ziemniaczana
skrobia z amarantusa
skrobia pszenna
konferencje
skrobia
Krakow konferencja
skrobia z tapioki
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
Rocznik
1996
Numer
2
Opis fizyczny
s.84-100,tab.,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Tomasik P
Akademia Rolnicza, Krakow
autor
Ciesielski W.
autor
Sikora M.
autor
Sychowska B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-7dd7d37f-9b95-491a-860b-d07f21612377
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.