Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2009
|
42
|
3
|
Tytuł artykułu
Wplyw obrobki termicznej na wlasciwosci antyoksydacyjne sokow z wybranych odmian pomidora
Autorzy
Kurzeja E.
,
Stec M.
,
Pawlowska-Goral K.
,
Dudek M.
,
Wardas M.
Warianty tytułu
EN
The effect of thermal treatment on antioxidant properties of juice from selected varieties of tomato
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
zywienie czlowieka
sok pomidorowy
obrobka termiczna
wartosc odzywcza
potencjal przeciwutleniajacy
przeciwutleniacze
EN
human nutrition
tomato juice
thermal treatment
nutritional value
antioxidative potential
antioxidant
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2009
Tom
42
Numer
3
Opis fizyczny
s.861-864,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kurzeja E.
Uniwersytet Medyczny w Katowicach, ul.Jednosci 8, 41-200 Sosnowiec
autor
Stec M.
autor
Pawlowska-Goral K.
autor
Dudek M.
autor
Wardas M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-7dd25f14-aa51-4cf2-9d67-51d7e3d8c4bb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.