PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2009 | 42 | 3 |

Tytuł artykułu

Wplyw obrobki termicznej na wlasciwosci antyoksydacyjne sokow z wybranych odmian pomidora

Warianty tytułu

EN
The effect of thermal treatment on antioxidant properties of juice from selected varieties of tomato

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

42

Numer

3

Opis fizyczny

s.861-864,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Uniwersytet Medyczny w Katowicach, ul.Jednosci 8, 41-200 Sosnowiec
autor
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-7dd25f14-aa51-4cf2-9d67-51d7e3d8c4bb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.