Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1997
|
50A
|
11
|
Tytuł artykułu
HOT-GASTRO. Od Radissona po Kasprowy
Autorzy
M
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wyposazenie zakladow gastronomicznych
wyposazenie hoteli
oferty handlowe
hotelarstwo
firma HOT-GASTRO
gastronomia
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1997
Tom
50A
Numer
11
Opis fizyczny
s.25
Twórcy
autor
M
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-7d7cc340-01ea-4d8c-84b3-acb5d0f0558f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.