Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Food Science and Technology. Scientific Papers of Agricultural University of Poznan
2000
|
04
|
Tytuł artykułu
The effect of gamma-radiation of wheat grain on the chemical and technological properties of grain and flour
Autorzy
Klockiewicz-Kaminska E.
,
Warchalewski J.R.
,
Gralik J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
flour
rheological property
chemical property
grain
flour quality
wheat grain
gamma-radiation
quality
technological property
baking quality
Wydawca
-
Czasopismo
Food Science and Technology. Scientific Papers of Agricultural University of Poznan
Rocznik
2000
Tom
04
Opis fizyczny
p.29-40
Twórcy
autor
Klockiewicz-Kaminska E.
autor
Warchalewski J.R.
autor
Gralik J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-7d5177c4-f804-4336-8e3a-fa19adaed4c7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.