Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
1998
|
46
|
07
|
Tytuł artykułu
Ocena przydatnosci preparatow bialkowych z rzepaku jako stabilizatorow niskokalorycznych lodow owocowych
Autorzy
Dluzewska E.
,
Gwiazda S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
dodatki funkcjonalne
lody
stabilizatory
cechy fizyczne
soja
przetworstwo zywnosci
modyfikacja enzymatyczna
emulgatory
frakcjonowanie bialek
wlasciwosci pianotworcze
analiza sensoryczna
preparaty bialkowe
wlasciwosci emulgujace
zywnosc niskokaloryczna
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1998
Tom
46
Numer
07
Opis fizyczny
s.18-20,tab.,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Dluzewska E.
autor
Gwiazda S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-7cefc24e-63e8-4128-a0d4-8310491ad0b0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.