Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2006
|
58
|
11
|
Tytuł artykułu
Mazurski smak
Autorzy
Bielski M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory miesne
wywiady
prezentacje
systemy jakosci
historia
oferty handlowe
przetworstwo miesa
przemysl miesny
Zaklady Miesne Matczak
zaklady miesne
asortyment
Matczak Jozef wywiad
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2006
Tom
58
Numer
11
Opis fizyczny
s.22,fot.
Twórcy
autor
Bielski M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-7c961baf-4c6f-4f9f-989c-8851eb9a80f6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.