Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Food Service
1997
|
04
|
1
|
Tytuł artykułu
Intensyfikacja nagrzewania zywnosci w technologii przyrzadzania potraw [ III ]
Autorzy
Kierebinski C.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywnosc
kotly warzelne
promienniki podczerwieni
smazenie
przyrzadzanie posilkow
skladniki pokarmowe
gastronomia
technika termalna
promieniowanie podczerwone
nagrzewanie
obrobka termiczna
postep techniczny
gotowanie
konwekcja wymuszona
wartosc energetyczna
Wydawca
-
Czasopismo
Food Service
Rocznik
1997
Tom
04
Numer
1
Opis fizyczny
s.31-32,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kierebinski C.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-7c8ae5f7-7806-4654-b1c4-c1ec3fa1d569
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.