Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1996
|
06
|
Tytuł artykułu
Jakosc serow dojrzewajacych a przetrwalnikujace bakterie beztlenowe. Czesc II
Autorzy
Jakubczyk E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
bakterie beztlenowe
mleczarstwo
bakterie grupy coli
baktofugacja
fermentacja maslowa
azotany
fermentacja propionowa
sery dojrzewajace
przetrwalniki
oksydaza ksantynowa
mleko
oznaczanie
lizozym
Clostridium
Corynebacterium
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1996
Numer
06
Opis fizyczny
s.173-176,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Jakubczyk E.
Instytut Mleczarstwa, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-7c717e13-df3a-483f-bb1f-cc2384720c11
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.