Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Elementology
2010
|
15
|
3 Suppl.
|
Tytuł artykułu
Wplyw magnezu na cechy fizyczne i chemiczne miesa wieprzowego
Autorzy
Lechowski J.
,
Kamyk P.
,
Stasiak A.
,
Kasprzyk A.
,
Babicz M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Poznan konferencja
konferencje
Polskie Towarzystwo Magnezologiczne
pierwiastki sladowe
magnez
mieso wieprzowe
cechy fizyczne
cechy chemiczne
tkanki zwierzece
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Elementology
Rocznik
2010
Tom
15
Numer
3 Suppl.
Opis fizyczny
s.56
Twórcy
autor
Lechowski J.
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
autor
Kamyk P.
autor
Stasiak A.
autor
Kasprzyk A.
autor
Babicz M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-7b89483d-39ef-4943-a1cb-fb44b0a68c08
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.