Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
1997
|
2
|
Tytuł artykułu
Krew jako dodatek barwiacy
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przechowywanie
barwniki naturalne
zastosowanie
stabilnosc
chlodzenie
przetwory miesne
barwa
trwalosc przechowalnicza
krzepniecie krwi
krew
dodatki do zywnosci
przetworstwo miesa
wykrwawianie
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1997
Numer
2
Opis fizyczny
s.26,28
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-7a051afb-f1bc-4305-9ac4-705fde44bcb6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.