Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
1998
|
07
|
2 Suppl.
|
Tytuł artykułu
Degradation of the sarcoplasmic and myofibrillar proteins of lamb meat treated with organic acids
Autorzy
Morais H.
,
Ramos A.
,
Gomes L.
,
Ramos C.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
sarcoplasmic protein
myofibrillar protein
degradation
lamb meat
carcass
nutritional value
organic acid
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1998
Tom
07
Numer
2 Suppl.
Opis fizyczny
p.204-209,fig.,ref.
Twórcy
autor
Morais H.
DTPA-Estacao Agronomica Nacional, Quinta do Marques, 2780 Oeiras, Portugal
autor
Ramos A.
autor
Gomes L.
autor
Ramos C.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-7838c32c-6e47-4428-8e8d-f3ebd9ee16cb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.