Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
1994
|
03
|
3
|
Tytuł artykułu
Amino acids content in fresh and preserved broad beans [ Vicia faba major]
Autorzy
Kmiecik W
,
Lisiewska Z.
,
Jaworska G.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Zawartosc aminokwasow w swiezych i konserwowanych nasionach bobu [ Vicia faba major]
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
PL
bialko
seryna
zywnosc
rosliny straczkowe
Vicia faba var.major
konserwowanie
fenyloalanina
bob
apertyzacja
mrozenie
analiza zywnosci
treonina
cystyna
metionina
nasiona
aminokwasy
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1994
Tom
03
Numer
3
Opis fizyczny
s.35-43,tab.,wykr.,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kmiecik W
Akademia Rolnicza, Krakow
autor
Lisiewska Z.
autor
Jaworska G.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-7753f21c-7de1-4da1-9c6c-611e0287cd37
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.