Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. Technologia i Chemia Spożywcza
1995
|
54
|
Tytuł artykułu
Taniny i fityniany w warzywach straczkowych
Autorzy
Wilska-Jeszka J.
,
Stasiak A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
analiza zywnosci
warzywa straczkowe
zwiazki fenolowe
zywnosc
obrobka termiczna
fityniany
taniny
substancje antyzywieniowe
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. Technologia i Chemia Spożywcza
Rocznik
1995
Tom
54
Opis fizyczny
s.249-258,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wilska-Jeszka J.
Politechnika Lodzka, Lodz
autor
Stasiak A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-76d26da0-e824-4af7-b8f8-d669aec202d5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.