Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Spożywczego
2000
|
2
|
Tytuł artykułu
Wplyw kolagenu na jakosc miesa
Autorzy
Glamkowska D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
kruchosc miesa
zelowanie
bialko
kolagen
tkanka laczna
wartosc zywieniowa
jakosc
mieso
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Spożywczego
Rocznik
2000
Numer
2
Opis fizyczny
s.15-16,tab.
Twórcy
autor
Glamkowska D.
Politechnika Gdanska, 80-952 Gdansk, ul.G.Narutowicza 11-12
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-75614a25-968b-44cf-b42c-ea19d71de8dc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.