Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE: Zootechnica
2006
|
24
|
Tytuł artykułu
Zmiany wlasciwosci fizykochemicznych miesa zrebiat podczas procesu dojrzewania chlodniczego
Autorzy
Znamirowski A.
,
Slowik W.
,
Budzynski M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Changes of physicochemical properties of foal meat during the process of cooling maturation
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
przechowywanie
dojrzewanie miesa
chlodnie
wlasciwosci fizykochemiczne
mieso zrebiat
zmiany wlasciwosci
Wydawca
-
Czasopismo
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE: Zootechnica
Rocznik
2006
Tom
24
Opis fizyczny
s.307-312,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Znamirowski A.
Uniwersytet Rzeszowski, Rzeszow
autor
Slowik W.
autor
Budzynski M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-75486939-8c52-4869-a690-be09126a5532
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.